Novi Sad
20.10.2015.
11:32 > 11:34
Karte za premijernu ponoćnu projekciju sedmog dela serijala Ratova zvezda - "Buđenje sile" skoro su rasprodate u bioskopu "Arena cineplex".
  • kino operater

    20.10.2015 14:52
    @anonimus

    Čoveče, to što ti tražiš nije bilo ni u Titovo doba! Sa 10 godina sam išao da gledam šta sam hteo i sam vadio kartu sa drugarima, a to je bilo pre skoro trideset godina! Zamisli 21. vek, imaš 14 godina, osmi razred, ideš s roditeljima da ti kupe kartu za film. Sad ne valja ni kad deca idu u bioskop.
  • 20.10.2015 12:03
    Pitanje za glasnogovornicu bioskopa Arena.... Zasto bioskop Arena prodaje karte maloletnicima bez pratnje roditelja ( grupe klinaca od 12-14 godina ) koji posle ili otvorenih usta prate vrlo naturalisticne erotske scene u filmovima koji nisu namenjeni tom uzrastu ili se naprotiv, dosadjuju, recimo pri gledanju drame ili romanse, te naglas pricaju, gadjaju se kokicama, trce po sali...ili drugim recima, uznemiravaju i onemogucavaju ostalima da neometano prate film, za koji smo naravno platili punu cenu karte i kojim se automatski bioskop Arena obavezao u pruzanju adekvatnih uslova za gledanje filma? Da li je glasnogovornica upucena u zakon o maloletnicima?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna